pil pil
Poul Dons Blædel
(1850-1908)
Charlotte Christine Heise
(1863-1929)
Frits Johannes Raahauge Huus
Inger Marie Andersen
Einar Rudolf Blædel
(1885-1941)
Elena Maria Huus
(1891-)

Rodolfo Pablo Federico Bledel
(1914-2004)

 

Familie

Ægtefæller/børn:
1. Raquel Nelly Cattaneo

Rodolfo Pablo Federico Bledel

  • Født: 2 Nov. 1914, Buenos Aires, , Distrito Federal, Argentina
  • Ægteskab (1): Raquel Nelly Cattaneo
  • Død: 31 Aug. 2004, Buenos Aires, , Distrito Federal, Argentina i en alder af 89 år

  Notater:

Student 1933, juridisk embedsexamen 1940, sagfører i Bs. As. i kompagniskab med broderen.

  Begivenheder i hans liv:



1. Født, 1914, Buenos Aires, , Distrito Federal, Argentina.


Brudstykke af brev fra Julie Blædel: 1948


Brudstykke af brev fra Julie Blædel, Saenz Pens 659,;Jose Marmol Argentina. 19/9 1948.
~ ...høre lidt om din familie Blædel i Argentina. Du ved måske, at onkel Poul og tante Charlotte var de første som rejste herover med Ejnar; gang knapt et år gl. 3 sønner fik de til, Ove, her kaldet Federico, Alfred og Pedro. Da der her i alfabetet mangler et æ, skrev onkel Poul sit navn Bledel, og uden Dons, hvad vist blev bedstefar og bedstemor en sorg, og lod altså deres børn døbe således.
Einar var gift med en datter af danske forældre, de fik 4 sønner og en datter.
Sønnerne Rodolfo og Enrique tog deres examiner med glans, er begge doctorer (advokater) har begge fået stipendier til studierejser til Nordamerika.
Rodolfo blev gift med en læges datter < som hedder Raquel, og de har en lille pige på næsten 3 år Christina.
Enrique kom nylig hjem fra Nordamerika og medbragte derfra en meget sød og nydelig lille kone, hun kommer fra et dannet og godt hjem kan man mærke, er meget sympatisk og hedder Jean.
Datteren Karen blev ligefor nylig gift med en søofficer, de er nu på bryllupsrejse.
Federico blev gift med en ung pige af engelsk familje, men katolske. De har 7 børn, 5 sønner og 4 døtre. Den ældste søn Jorge er nu katolsk præst, den ældste datter endnu ugift, altid kaldet Sister (maria Sofie), den næste datter Lola er katolsk nonne.
Den 3. Hilda gift med en læge, de har en lille pige, som også hedder Hilda.
Den 4. Sahra ligeledes gift med en læge, de har først en pige Sakrita og nu en dreng Marcolo.
De to yngste sønner Federico og Carlos er begge nylig blevet forlovet med 2 kusiner, unge piger af det argentiske Society. Alfred var gift med en datter af danske, de fik 2 børn, Dora og Ricardo.
Dora er gift med Alberto Lange, de har 2 børn `Dora og Alfred.
Ricardo blev forlovet med en ung pige på l6 år, hende nåede Ulrica (Dora mor) lige at se. Da han blev søøfficer, blev de gift, hun knapt l8 år. nu har de en dreng på et par år og en ganske lille Pige. Ricardo er med skoleskibet Argentina, som for øjeblikket ligger ved Italien derfor er Susannes unge mor reist med hende og børnene for at møde Ricardo. Moderen er af franske forældre, så de har også været i Frankrig.
Så er der kun Pedro tilbage, han er chef for Goth & Chaves både hovedforretningen i Santiago i Chile Surkusalierne, han er gift med en datter af spanske forældre (Ofelia), de har kun en datter kadet Lottie (Charlotte), hun er vist 16 år, et par år ældre end vor Edith, Christians eneste barn.
Alle var vi samlede til onkel Carl Nikolajs fødselsdag.
Kærlige hilsener fra os alle her;
Svends (altså Carlos forældre) sendte os i dag 2 unge kalkuner, Christian, Betty og Edith, som vi er sammen med hver dag, søster, som altid kærligt plejer os 2 gamle: Din onkel Carl Nikolaj og tante Julie

Rodolfo blev gift med Raquel Nelly Cattaneo, datter af Louis Cattaneo og Emilia Robbiani. (Raquel Nelly Cattaneo blev født den 4 Sep. 1923 i Buenos Aires, , Distrito Federal, Argentina.)




Indholdsfortegnelse | Efternavne | Navneliste

Denne hjemmeside blev lavet 12 Feb. 2024 med Legacy 9.0 fra MyHeritage.com; Ophavsret og vedligeholdelse af christian@neven.dk