Raoul Roscelin de Beamont
Eremburgis de Belesme Creil Maine
Raoul de Beamont
(1012-1065)

 

Familie

Ægtefæller/børn:
1. Emma de Montevrault

Raoul de Beamont

  • Født: 1012
  • Ægteskab (1): Emma de Montevrault før 3 Mar. 1048
  • Død: 1065, Beaumont, Puy-de-Dome, Frankrig, i en alder af 53 år

  Notater:

Raoul IV, Viscount af Le Mans liv

Raoul IV, Viscount af Le Mans, søn af Raoul III Beaumont og troede, af Godeheult , gav til Geoffrey sin bror, den fornødne jord til opførelse og bemanding af Solesmes , til 1010 ; vidne 1012 til 1016 , bekræftelse af kloster Tuffé til Abbey of Saint Vincent , af Hugh tælle; gik til Rom under Pave Benedict VIII ( 1012 - 1024 ) for at bekræfte grundlaget for Evron ; vidne biskoppen af Angers porto to livegne i Marmoutier ( 1022 - 1024 ). Han eller hans søn bar navnet på Roscelin, kort for Raoul. Raoul IV døde før 1040 .

Vi kender navnet på hans kone, Hildegard, udgivet i 1012 , sammen med sin to søn og datter-Godeheult, med bekræftelse af gerning Richard II, hertug af Normandiet domænenavn Longueville på Abbey Saint-Ouen i Rouen . Parret havde to søn:

Raoul , der efterfulgte sin far;
Geoffroy, stængel hjem Braitel . Det er kendt som søn og bror til Raoul, det Vicomte onkel Hubert. Han næsten altid bærer i de mange handlinger, som det fremgår af titlen på Viscount, hvad tog det som vogter af hans Neveu Hubert, falsk, da den ikke tager titlen Viscount of Maine, men kun viscount selv virker efter drabet på sin nevø. Samme formål vil blive efterfulgt af de Viscounts af Montreveau, nevøer. Geoffroy er den første, der bar navnet på Beaumont.

Han giftede Hervise af Braitel, tunge arving af Hugh (r) Braitel og Erma; rejst navnet på denne familie og havde flere børn:

William, sandsynligvis navngivet af hans maternal oldefar;
Hugh (r), som bar navnet på sin bedstefar;
Geoffrey (y), som var den af hans far.
Odo (r), uægte søn, nævnes ofte i Cartulary St. Vincent.

Fransk Wiki oversættelse
yderligere gift

  Begivenheder i hans liv:

1. Beskæftigelse.
Beaumont
Vicomte, du Mans, de Sainte-Suzanne, Sieur, de

2. Beskæftigelse.


Raoul blev gift med Emma de Montevrault, datter af Etienne de Montevrault og Ukendt, før 3 Mar. 1048. (Emma de Montevrault døde den 12 Sep. 1058.)
Indholdsfortegnelse | Efternavne | Navneliste

Denne hjemmeside blev lavet 12 Feb. 2024 med Legacy 9.0 fra MyHeritage.com; Ophavsret og vedligeholdelse af christian@neven.dk